Disclaimer

Deze website bevat informatie over de aangeboden producten van Autorijschool STAR PLUS en de geleverde diensten van Autorijschool STAR PLUS.
Autorijschool STAR PLUS behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website.

 

Beperking aansprakelijkheid

Autorijschool STAR PLUS besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Autorijschool STAR PLUS is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Autorijschool STAR PLUS een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

 

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Autorijschool STAR PLUS. Zonder schriftelijke toestemming van Autorijschool STAR PLUS is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Autorijschool STAR PLUS aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

 

Kvk- en BTW-nummer

Autorijschool STAR PLUS is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 30222932. Het BTW-identificatienummer van Autorijschool STAR PLUS is NL136771993B01.